top of page

OM OSS

Här nedanför berättar vi lite om vår bakgrund och ambitioner.
Sedan försöker vi besvara några allmänna frågor som
vi vanligtvis brukar få

Bild på grundaren, Erika Sandh, Snickare

MER OM OSS

Sedan 2021 har vi arbetat hårt för att erbjuda dig professionell service, ärliga prisuppgifter och vägledande konsultation. Vi har alltid haft ambitionen att hjälpa våra kunder med allt från små problem till omfattande projekt. Vi förstår precis hur det känns att vara i din situation och strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen.

På Granebergs Trädgård och Snickeri sätter vi alltid dina behov i främsta fokus och erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa tjänster. Vårt huvudmål är att ta hand om allt från början till slut för att ge dig resultat som överträffar förväntningarna.

// Erika Sandh, grundare 

Granebergs Trädgård och Snickeri

VANLIGA FRÅGOR

GENERELLA FRÅGOR

Här nedan försöker vi besvara på några vanliga frågor som vi stöter på i vardagen i samband med våra snickeri- och trädgårdstjänster. 

Vad är er tillgänglighet för att påbörja ett snickeriprojekt eller trädgårdsarbete?

Vår tillgänglighet varierar beroende på vårt arbetsbelastning och pågående projekt. Vi rekommenderar att ni kontaktar oss i förväg för att diskutera era specifika behov och önskemål. På så sätt kan vi göra vårt bästa för att hitta en lämplig tid för att påbörja ert snickeriprojekt eller trädgårdsarbete. Vi strävar efter att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders tidsscheman för att ge er den bästa möjliga servicen. Tveka inte att kontakta oss för att boka ett möte eller diskutera era projektidéer.

Hur tar ni betalt för era tjänster?

För att göra betalningsprocessen smidig och enkel för er tar vi betalt för våra tjänster via faktura. När arbetet har utförts och slutförts skickar vi en faktura till er med detaljerad kostnadsinformation och betalningsuppgifter. Ni kan sedan betala fakturan enligt de angivna betalningsvillkoren.

Vid eventuella frågor eller behov av ytterligare information angående betalningen av våra tjänster är ni välkomna att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa er och säkerställa att betalningsprocessen löper smidigt och till er fulla belåtenhet.

Vänligen observera att en påminnelseavgift på 60 kr tillkommer om fakturan inte betalas inom den angivna tidsfristen.

Vad händer om jag inte är nöjd med det utförda arbetet?

Vi strävar efter att uppnå högsta kvalitet i vårt arbete och att våra kunder är nöjda med resultatet. Om ni inte är nöjda med det utförda arbetet är det viktigt att ni meddelar oss så snart som möjligt. Vi kommer att lyssna på era synpunkter och ta dem på allvar. Vi strävar efter att hitta en lösning som gör er nöjda och som uppfyller era förväntningar.

Beroende på situationen kan olika åtgärder vidtas. Det kan innebära att vi åtgärdar eventuella brister eller fel kostnadsfritt, eller att vi erbjuder en kompensation eller rabatt. Vi vill säkerställa att ni är nöjda med resultatet och att ni känner er väl bemötta.

Vi värdesätter era åsikter och feedback, och vi är öppna för att diskutera eventuella frågor eller problem ni stöter på. Vår målsättning är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, och vi gör allt vi kan för att lösa eventuella oenigheter på ett rättvist och tillfredsställande sätt.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller om ni är missnöjda med det utförda arbetet. Vi är här för att hjälpa er och se till att ni blir nöjda med våra snickeritjänster eller trädgårdsarbete.

Hur hanterar ni avfall och rengöring efter genomförda projekt?

Vi hanterar avfall och rengöring noggrant efter våra projekt för att följa avfallsbestämmelser och återvinning. Allt avfall transporteras till rätt avfallshanteringstjänster och vi lämnar arbetsområdet rent och prydligt.

Vi strävar efter att ge er en positiv upplevelse genom hela processen, inklusive avfallshantering och rengöring. Om ni har specifika önskemål eller frågor angående detta är ni välkomna att diskutera det med oss för att säkerställa att era behov och förväntningar uppfylls på bästa sätt.

Granebergs Trädgård och Snickeri

SNICKERI

Här nedan försöker vi besvara på några vanliga frågor som vi stöter på i vardagen i samband med våra snickeritjänster. 

Vad är era priser för snickeriarbeten?

Våra snickeritjänster kostar 500 kr i timmen exklusive moms. Det tillkommer ytterligare kostnader för material och eventuellt transport.

Vilka typer av snickeriarbeten utför ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av snickeritjänster för att möta olika behov och önskemål. Här är några exempel på de typer av snickeriarbeten vi utför:

1. Möbeltillverkning och snickeriarbeten: Vi skapar skräddarsydda möbler och snickeriprodukter enligt era specifika önskemål och behov. Det kan inkludera allt från bokhyllor, skåp och bord till sängar, köksinredning och specialanpassade möbelprojekt.

2. Renovering av trädetaljer: Om ni behöver renovera eller reparera befintliga trädetaljer i ert hem eller utrymme, kan vi hjälpa till. Det kan innebära att byta ut skadade eller slitna träkomponenter, återställa träets yta eller återställa dess funktion och estetik.

3. Byggnation av trädgårdsstrukturer: Vi bygger trädgårdsstrukturer som till exempel altaner, trädäck, pergolor, staket och uteplatser. Dessa konstruktioner kan förbättra er utomhusmiljö och ge er en plats att njuta av och koppla av i.

4. Inredning och inredningsdetaljer: Vi kan hjälpa till med tillverkning och installation av olika träinredningsdetaljer som dörrar, fönsterkarmar, listverk, trappräcken och specialanpassade inredningsprojekt.

Detta är bara några exempel på de snickeriarbeten vi utför. Genom knappen nedanför kan ni få mer information om våra tjänster och se bilder på tidigare projekt. Vi är flexibla och öppna för att diskutera era specifika behov och projektidéer. Kontakta oss gärna för mer information och för att diskutera hur vi kan hjälpa er med ert snickeriprojekt.

Hur lång tid tar det normalt sett att slutföra ett snickeriprojekt?

Tidsramen för snickeriprojekt varierar beroende på projektets unika egenskaper och omfattning. Vi strävar efter att slutföra projekten så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten. Vi tar hänsyn till faktorer som projektets storlek, typ av arbete och tillgång till material när vi ger en uppskattning av tidsramen. Vi håller er informerade om projektets framsteg och eventuella förändringar som kan påverka tidplanen. Vårt mål är att leverera högkvalitativa och hållbara lösningar inom rimliga tidsramar. Vi kommer att diskutera tidsplanen i detalj och ge er en mer exakt uppskattning baserat på era specifika behov och projektets omfattning vid vårt inledande möte.

Kan ni utföra specialanpassade snickeriarbeten?

Absolut! Vi är experter på specialanpassade snickeriarbeten. Kontakta oss för en gratis offert. Vi lyssnar på era idéer och behov, och skapar en skräddarsydd lösning som överträffar era förväntningar. Vi strävar efter högkvalitativa resultat och tar hänsyn till materialval och projektets omfattning. Låt oss förverkliga era unika snickeriprojekt!

Granebergs Trädgård och Snickeri

TRÄDGÅRD

Här nedan försöker vi besvara på några vanliga frågor som vi stöter på i vardagen i samband med våra trädgårdstjänster. 

Vad är era priser för trädgårdsarbeten?

Våra trädgårdstjänster kostar 380 kr i timmen exklusive moms. Det tillkommer ytterligare kostnader för material och eventuellt transport.

Vilka typer av trädgårdsarbeten utför ni?

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster för att möta era behov och önskemål. Här är några exempel på de trädgårdsarbeten vi utför:

1. Gräsklippning: Vi tar hand om klippning av gräsmattan för att hålla den välskött och prydlig.

2. Busk- och trädbeskärning: Vi kan hjälpa till med beskärning av buskar och träd för att främja tillväxt, form och hälsa.

3. Trädgårdsdesign: Vi erbjuder professionell trädgårdsdesign för att skapa en vacker och funktionell utemiljö som passar era preferenser och behov.

4. Trädgårdsunderhåll: Vi tar hand om den generella skötseln av er trädgård, inklusive ogräsrensning, gödsling, bevattning och rengöring.

För att få mer information om våra trädgårdstjänster och läsa mer i detalj, klicka gärna knappen nedanför. Där kan ni utforska olika tjänster och ta del av hur vi kan hjälpa er att förverkliga er drömträdgård.


Hur lång tid tar det normalt sett att slutföra ett trädgårdsprojekt?

När det gäller trädgårdsprojekt kan tidsåtgången variera beroende på vilken typ av arbete som utförs. För gräsklippning tar det vanligtvis cirka 10 minuter per 100 m^2. Vi använder oss av åkgräsklippare när underlaget tillåter det, vilket gör arbetet effektivt. När det kommer till trädbeskärning beror tiden på trädets storlek, men generellt brukar det ta ungefär 1 timme per träd, inklusive städning av området efteråt. För mer omfattande trädgårdsdesign eller andra projekt kan tidsåtgången variera ytterligare.

Vi strävar alltid efter att genomföra våra trädgårdsprojekt så snabbt som möjligt, samtidigt som vi säkerställer att kvaliteten på arbetet inte kompromissas. Vid vårt första möte kommer vi att diskutera projektets omfattning och ge er en mer exakt tidsuppskattning baserat på era specifika behov och önskemål. Vår målsättning är att slutföra arbetet inom en rimlig tidsram, så ni snabbt kan njuta av den vackra och välskötta trädgården.

Kan ni erbjuda skötselråd och tips för att hålla min trädgård i gott skick?

Självklart kan vi erbjuda skötselråd och tips för att hjälpa er att hålla er trädgård i gott skick. Vi förstår vikten av att kunna ta hand om er trädgård på bästa sätt även efter att vårt arbete är slutfört. Efter varje genomfört trädgårdsarbete är vi mer än glada att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet för att underlätta er trädgårdsskötsel.

På begäran kan vi ge er skräddarsydda tips och råd som är anpassade efter er specifika trädgård och dess behov. Vi kan även erbjuda online konsultation där vi kan guida er genom olika aspekter av trädgårdsskötsel, så att ni kan lära er att vårda er trädgård på bästa sätt.

TA KONTAKT

Känner du att vi är det rätta företaget för era snickeri- eller trädgårdsarbeten?

Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med oss!

bottom of page