top of page

Ångerrät, retur och återbetalning

Ångerrätt

Vi erbjuder en ångerrätt på 14 dagar för alla köp, vilket börjar gälla från det att du mottar varan. Om du önskar ångra ditt köp, vänligen meddela oss via e-post på granebergs.info@gmail.com. Observera att returer utan föregående godkännande kan komma att nekas.

 

Köparen ansvarar för returfrakten, och återbetalning kommer att ske inom 30 dagar via samma betalningsalternativ som köparen ursprungligen valde. Dock kan Granebergs Trädgård och Snickeri (Granebergs) hålla återbetalningen i väntan på att varan mottagits eller att Kunden har bevisat att varan har returnerats, exempelvis genom ett kvitto. Eventuella kostnader för returfrakten bekostas av kunden.

 

Kunden ansvarar för att paketera varan på ett tillräckligt säkert sätt inför returtransporten.

 

Ångerrätten gäller inte för varor som har tillverkats enligt Kundens specifikationer eller på annat sätt fått en tydlig personlig prägel. Vid beställning av en vara där ångerrätten inte gäller, kommer Kunden att informeras tydligt om detta.

Retur- och återbetalning

Vid eventuella felaktiga varor, fel vid mottagandet eller utebliven vara, vänligen meddela oss skyndsamt på granebergs.info@gmail.com. Vi uppskattar att du bifogar bilder eller video för att styrka eventuella problem med varan. Ju mer information vi har, desto lättare blir det för oss att bedöma situationen.

 

Om vi anser att produkten behöver returneras till oss för bedömning, kommer vi att stå för fraktkostnaderna. Om reklamationen inte bedöms som giltig och produkten har skadats på grund av felaktig eller vårdslös användning, kommer köparen att debiteras för alla kostnader som uppkommit. Vi förbehåller oss rätten att besluta om vilken åtgärd som ska vidtas för reklamationen, såsom att leverera en ny vara, häva köpet, erbjuda en återbetalning, reparera eller ersätta för reparation.

 

Synliga skador, fel och saknade försändelser bör reklameras inom 30 dagar från betalning. Dolda fabrikationsfel bör reklameras inom 3 år från köpet och inte senare än 2 månader efter att felet upptäckts. Reklamationsrätten täcker inte normalt slitage och förväntad livslängd för produkten.

 

Garantier omfattar villkoren som anges av respektive produkt och leverantör, vilket framgår av produktbeskrivningen.

bottom of page