top of page

SNICKERI

Vi erbjuder ett brett utbud av snickeritjänster för att möta dina behov. Vi kan hjälpa dig med allt från möbeltillverkning och renovering av gamla möbler till skräddarsydda träinredningar och byggnation av trädgårdsstrukturer. Vi arbetar med noggrannhet och precision för att leverera högkvalitativa resultat. Oavsett om du behöver anpassade möbler, reparationer eller ombyggnader, kan du lita på oss för professionell snickeriarbete som uppfyller dina förväntningar.

DSC_0115.JPG

TRÄDGÅRD

Våra trädgårdstjänster är skräddarsydda för att skapa vackra utomhusmiljöer som passar din stil och behov. Vi kan hjälpa dig med allt från trädgårdsdesign och anläggning till regelbunden skötsel och underhåll. Vi strävar efter att skapa trädgårdar som är både estetiskt tilltalande och funktionella, med fokus på att maximera trädgårdens potential och skapa en harmonisk utomhusmiljö. Lita på oss för att göra din trädgårdsdröm till verklighet.

output-onlinepngtools_edited_edited_edited_edited_edited.png

ONLINE KONSULTATION

Vi förstår att vissa snickeriproblem kan vara mindre och kanske inte kräver att man anlitar en snickare på plats. Om du befinner dig i en sådan situation och känner att det vore onödigt att hyra in en snickare, kan vi erbjuda dig vägledning och konsultation via telefonsamtal och Facetime. Genom att kommunicera på distans kan vi hjälpa dig att planera och ge råd om hur du kan gå vidare med ditt snickeriprojekt.

bottom of page