top of page
Snickeriverkstad  | Stockholm

FLER TJÄNSTER

Kolla in några andra tjänster som vi erbjuder!

Altanbygge

Hos Granebergs förvandlar vi dina utomhusdrömmar till verklighet. Oavsett om du vill njuta av en avslappnande stund på en ny altan, skapa skugga och stil med en pergola eller förhöja din utomhusupplevelse med en monterad markis – vi är din pålitliga partner för altanbyggnad.

Hela Omvandlingen: Vi tar hand om hela processen från idé till färdigt projekt. Varje detalj, från design till materialval, är noggrant planerad för att ge dig det perfekta utrymmet.

Altaner för Livet: Vi bygger altaner som inte bara är vackra utan också hållbara och långlivade, så att du kan njuta av ditt uterum under många år framöver.

 

Pergola Elegans: Lägg till en touch av elegans och skapa skugga för din uteplats med en skräddarsydd pergola. Perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus.

Monterade Markiser: Skydda dig mot solens strålar eller skapa en mysig atmosfär med monterade markiser som kompletterar din utomhusmiljö.

Välj oss för att göra din uteplatsdröm till verklighet. Och om du har egna DIY-idéer, tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning. Tillsammans skapar vi det ultimata utomhusutrymmet!

Nybyggd altan  | Snickeri Stockholm
Altanbygge gjord av snickeriverkstad  | Snickeri Stockholm
Nylagd och nybyggd altan  |  Snickeri Stockholm
Nybyggd tak till huvudingång  | Snickeri Stockholm
Nyrenoverad altan  | Snickeri Stockholm

TA KONTAKT

Känner du att vi är det rätta företaget för era snickeriarbeten?

Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med oss!

bottom of page