top of page
Klippt gräs

GRÄSKLIPPNING

En vacker gräsmatta är något vi alla uppskattar. Men att spendera timmar med att klippa gräset i hettan är inte för alla. Vi finns här för att göra det enklare för dig. Som professionella trädgårdsmästare tar vi hand om gräsklippningen åt dig, så att du kan njuta av en välskött gräsmatta utan ansträngning. Slappna av och låt oss göra jobbet medan du får en underhållsfri trädgård att njuta av.

Fina blommor. Beskärda buskar

TRÄD- OCH BUSKBESKÄRNING

Behöver dina buskar eller träd på tomten professionell beskärning? Vi är experter på att ta hand om alla typer av buskar och utför beskärningen på ett sätt som främjar deras hälsa och välmående på lång sikt. Med vår expertis och omsorg kan du vara trygg i att dina buskar kommer att förbli vackra och välskötta året om. Låt oss ta hand om beskärningen och skapa en trädgård som blomstrar.

Nygjord, nyrenoverad trädgård

TRÄDGÅRDSRENOVERING

Trädgårdsrenovering är vårt specialområde! Vi hjälper dig att förvandla din trädgård till en fantastisk utomhusoas. Från planering till design, installation och underhåll tar vi hand om allt. Våra erfarna trädgårdsmästare väljer rätt växter, skapar en harmonisk layout och anpassar trädgården efter dina önskemål. Vi tar hänsyn till faktorer som växtval, jordkvalitet, solens rörelse och din budget. Låt oss skapa din drömträdgård!

Granebergs Trädgård och Snickeri

KONSULTATION OCH RÅDGIVNING

Granebergs Trädgård och Snickeri är ditt idealiska val när det gäller att förvandla och förbättra din trädgård. Med vår omfattande erfarenhet och expertis inom trädgårdsanläggning kan vi skapa en vacker och välmående trädgård som du kommer att älska. Låt oss guida dig genom processen och hjälpa dig att förverkliga din trädgårdsdröm. Tillsammans skapar vi en trädgård som kommer att bli en stolt tillgång för ditt hem.

bottom of page