top of page

LEKSAKSBUTIK

Leksaker som håller från blöja till diplom

VÅRT UPPDRAG

Vi på Granebergs såg snabbt att det uppstod en stor mängd spillvirke från träindustrin när vi startade vårt företag. Vi har valt att ta ansvar för dessa överblivna träbitar och ge dem nytt liv genom att omvandla dem till leksaker. Genom att göra detta vill vi inte bara minska avfallet och bidra till en mer hållbar miljö, utan också skapa unika och handgjorda leksaker som sprider glädje till barn och deras familjer. Våra leksaker är tillverkade med omsorg och kreativitet, och varje stycke bär med sig historien om det ursprungliga träet. Genom att välja våra leksaker stödjer du en hållbar och miljömedveten produktion samtidigt som du ger ditt barn något speciellt att leka med. Utforska vårt sortiment av unika träleksaker och upptäck glädjen i att ge nytt liv åt spillvirke.

WhatsApp Image 2023-07-03 at 15.10.58 (2).jpg

GÅ TILL VÅR BUTIK

Vi har valt att använda Tradera som vår försäljningsplattform. Genom att använda Tradera kan vi främja återbruk och hållbarhet, vilket är i linje med våra värderingar. Tradera ger oss möjlighet att nå ut till en bredare kundkrets och erbjuda våra produkter till dem som värdesätter kvalitet och hållbarhet. Vi är stolta över att vara en del av Tradera och fortsätta att bidra till en mer hållbar framtid.

Vi gör även kundanpassade leksaker!

Om du önskar specialgjorda leksaker är du välkommen att kontakta oss idag. Tillsammans kan vi förverkliga din vision och skapa något helt speciellt. Låt oss hjälpa dig att göra leksaksupplevelsen ännu mer personlig och minnesvärd. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och önskemål!

bottom of page